//*
Skirk du procentus SK Achespo

2018-11-13 buvo SK Achespo būstinėje UAB ,,Budrus sakalas“ direktorius Vytautas Narkauskas ištraukė burtus tradiciniam biliardo turnyrui ,,Budraus sakalo“ taurei laimėti.

Registravosi 12 žaidėjų. Buvo žaidžiama minuso sistema iki 2 tarpusavio laimėtų pergalių.

2018 m. gruodžio mėn. 19 d. buvo išaiškintas pajėgiausias žaidėjas „Achemietis” pagal „rusiško biliardo” versiją. Juo tapo UAB ,,Budrus Sakalas” darbuotojas Marius Taraškevičius. Paskutinį kartą šį titulą jis buvo pelnęs 2013 m.

Pakeliui į finalą, nugalėjęs visus varžovus, finale susikovė su “kolega” iš UAB ,,Budraus Sakalo” Alvydu Strazdu. Po dviejų partijų kovos, Marius įveikė savo varžovą rezultatu: 2:0 (8:7, 8:7).

Dėl III vietos susitiko UAB ,,Budrus sakalas” atstovai Nikolajus Solovjovas ir Vytautas Kragnys, po įtemtos kovos dėl III vietos buvo pajėgesnis Nikolajus nugalėjęs savo varžovą rezultatu: 2:1.

Buvo žaidžiama ir dėl ,,paguodos“ taurės, dalyvavo žaidėjai, kurie savo varžybas pralaimėjo ketvirtfinalyje, šį titulą o kartu ir 5-tą vietą laimėjo Alvydas Černiauskas nugalėjęs kolega iš UAB „Budraus sakalo” rezultatu 2:1

UAB ,,Budrus Sakalas” JRP direktorius pavaduotojas Rimvydas Juodaitis  apdobanojo šio turnyro prizininkus ir nugalėtojus atminimo dovanomis ir prizais kuriuos įsteigė šių varžybų organizatoriai SK ,,Achepo“.

PALIKTI KOMENTARĄ

Prašome parašyti komentarą!
Please enter your name here

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.